Ma Gedeon, Johanna napja van.

Pünkösdi kamionstop a külföldi országokban — 2020

Európában számos állam (egymástól függetlenül) feloldotta a hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozást, illetve — a koronavírus-járvány lecsengésével párhuzamosan — folyamatosan állítják vissza a kötelező kamionstopot. E kettős törekvés mentén alakul a pünkösdi hosszú hétvégén országonként a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás, melynek összesített táblázata itt megnyitható!


Mivel a helyzet május utolsó napjaiban, közvetlenül a hosszú hétvége előtt is változhat, híroldalunkra és erre a linkre tanácsos időről időre visszalátogatni. (Magyarországon továbbra is határozatlan időre fel van oldva a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi kamionstop, így a pünkösdi hosszú hétvégén a hazai utakon szabadon közlekedhetnek a nehéz-tehergépjárművek.)


Az alábbi összesítő táblázatot a honlapunkra történő jelszavas bejelentkezés után az MKFE teljes jogú tagjai tudják megnyitni:


2020 Pünkösd — kamionstop Európa országaiban

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.