Ma Vencel napja van.

Használjon IQ-kártyát egész Európában!

Az IQ-kártyával a teljes jogú MKFE-tagvállalkozások versenyképes áron juthatnak gázolajhoz, AdBlue üzemanyaghoz vagy LPG-hez. A kártyát 18 európai ország 3.100 üzemanyagtöltő állomásán fogadják el, melyek jelentős része alkalmas nehéz-tehergépjárművek fogadására is.


Az osztrák IQ Card Vertriebs GmbH és az MKFE megállapodása immár 13 éves. A vállalkozások — rendszámokra kiosztva — akár minden gépjárművükre kérhetnek kártyát. Az egyes kártyákat PIN-kód védi. Az IQ Card nemcsak kedvezményes tankolásra alkalmas: a partneri körbe bevont töltőállomásokon a gépkocsivezető autós kiegészítőket (pl. kenőanyag, szélvédőmosó stb.) is vásárolhat vele.


A beállítások kártyánként személyre szabhatók. Lehetőség van ingyenes (internetes) szolgáltatások igénylésére is; ilyen a számlainformáció vagy a kártyatiltás. Sőt, a fuvarozó egy erre alkalmas internetes felületen beállíthatja saját kártyái limitjeit is. Napi (24 órás), heti vagy havi limitet lehet beállítani, és a felhasználó kontrollálni tudja a felhasználás körébe tartozó országokat.


TEKINTSE MEG A LEGFRISSEBB TÁJÉKOZTATÓT! »

tovább az MKFE-IQ-kártya menüponthoz »



Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.