Ma Paszkál napja van.

Új fuvarozói partnerkereső indul az ukrán gabona és étolaj elszállítására

Az ukrán-orosz háború következtében 25 millió tonna mezőgazdasági termék rekedt ukrajnai raktárakban, melyek arra várnak, hogy elszállítsák őket az országból még azelőtt, hogy az idei betakarítás igazán beindulna. A főként búzából, kukoricából és étolajból álló készletek megmozgatásához hamarosan új, internetes partnerkereső felület nyílik, ahol nemzetközi szintű exportőrök, importőrök, kereskedők, logisztikai szolgáltatók, valamint vasúti belvízi és közúti fuvarozók találhatnak egymásra.


A Transporeon GmbH még 1999-ben indította el logisztikai partnerkereső honlapját. A cég azóta 17 városban nyitott képviseletet világszerte. A tulajdonosok küldetésüknek tekintik, hogy az ukrán élelmiszerszállítmányok célbajuttatása terén is aktívan közreműködjenek. A már létező szállítmányirányítási-partnerkereső oldalt ezért új funkcióval bővítették, melytől azt remélik, hogy a hatalmas ukrajnai élelmiszerkészletek elszállításához a piaci szereplők gyorsan és hatékonyan kapcsolatba tudnak egymással lépni. A portál lehetőséget nyújt arra, hogy a partnerek egyeztetni tudják a fuvarkapacitás kereslet-kínálati oldalát, a rendeltetési helyeket, a fuvarozás módját, időpontját, fuvardíjait és az egyéb fontos részleteket.


A Transporeon GmbH az ukrán szerepvállalásban első lépésként díjmentes internetes konferenciával indít, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a platform működésébe és az ukrajnai érdekeltségű élelmiszeripari nyersanyagok szállításának részleteibe. Az online találkozó 2022. július 14-én (csütörtökön) magyar idő szerint 15:30 órakor veszi kezdetét. A regisztráció július 13-án zárul!


A teams alapú konferencián való részvétel ingyenes, csak regisztrálni kell!


regisztráció és a partnerkereső honlapja (www.transporeon.com) »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.