Ma Vencel napja van.

Október 3-i és 26-i korlátozások az olasz-osztrák határnál

EMLÉKEZTETŐ — Németország és Ausztria közlekedési tilalmaival párhuzamosan az olasz Bolzano tartomány idén, 2022-ben is kamionstopot rendel el ugyanebben az időben Olaszországban, Vipiteno (németül Sterzing) és az olasz-osztrák határ között az alábbiak szerint.


2022. október 3-án (hétfőn) 00:00 órától 22:00 óráig közlekedési tilalom lép életbe az A22-es autópályán, az olasz oldalon Vipiteno (Sterzing) és az olasz-osztrák határ (Brenner) közötti szakaszon mindazon 7,5 t össztömeg feletti tehergépjárművekre, melyeknek úticélja Németország, vagy Németországon keresztül érhető el. Ezzel párhuzamosan Ausztriában szintén a Németország felé közlekedő teherforgalom lesz korlátozva az A12-es és A13-as autópályákon.


A kihirdetett rendelet alapján 2022. október 26-ra (szerdára) is hasonló intézkedést fogadtak el, de ekkor már úticéltól függetlenül minden, Ausztria felé irányuló forgalom tiltott lesz, mivel Ausztriában 00:00 - 22:00 óra között az ország teljes területén közlekedési korlátozás lesz érvényben.


osztrák rendelet »             olasz rendelet »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.