Ma Zita napja van.

Az IRU megnyitotta a jelentkezést a 2017. évi Smart Move díjakra - Frissítve

Az IRU elismerésében azok a jelöltek részesülhetnek, akik kiváló üzleti modelljükkel, vagy a fenntartható személyszállítási gyakorlatukkal kiemelkedő eredményeket értek el, teljesítményük példaértékű a többi vállalkozás számára.

Az IRU meghosszabbította a jelentkezési határidőt, egészen június végéig lehet jelentkezni a díjakra!


Az IRU megnyitotta a jelentkezést a 2017. évi Smart Move díjakra. Az díjak célja kiemelni azokat a személyszállításban résztvevő vállalatokat, amelyek előmozdítják az autóbuszos közlekedés népszerűségének növekedését, és ezzel egyidejűleg betartják a Smart Move értékeit: megfizethetőség, biztonság, környezetvédelem, hatékonyság és az utasokhoz való barátságos hozzáállás.
Az elismerésben azok a jelöltek részesülhetnek, akik kiváló üzleti modelljükkel, vagy a fenntartható személyszállítási gyakorlatukkal kiemelkedő eredményeket értek el.

Két kategóriában lehet jelölteket állítani:

•    IRU Autóbusz Kiválósági díj

Azok az menetrendszerinti járatot üzemeltető, közösségi közlekedésben résztvevő autóbusztársaságok pályázhatnak erre a díjra, amelyek az utasok számának növelése érdekében kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtanak.

IRU Autóbusz Kiválósági díj – ONLINE JELENTKEZÉS (angol nyelvű oldal)


•    IRU Különjárati Autóbuszok Innovációs díja

Erre a díjra azok az idegenforgalomban részt vevő, különjárati buszokat üzemeltető vállalkozások pályázhatnak, melyek különös hangsúlyt fektetnek az innovációra annak érdekében, hogy minél több utas vegye igénybe a szolgáltatásaikat.


IRU Különjárati Autóbuszok Innovációs díja 2017 – ONLINE JELENTKEZÉS (angol nyelvű oldal)



Határidő: 2017. június 30.


A nemzetközi zsűri azokat a jelölteket díjazza, akik a szektor legjobb eredményeit érték el, és teljesítményük példaértékű a többi vállalkozás számára.

A díjazással és jelentkezéssel kapcsolatos részletes információkat a Smart Move oldalán talál.

Az előző évi nyertesek listája pedig ide kattintva tekinthető meg.

http://www.busandcoach.travel/en/smart_policies/smart_awards/winners/2015.htm



MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.