Ma Kincső, Kinga napja van.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének szervezeti szabályai

Szervezeti és működési szabályzat

Az Egyesület 2023. május 20-i küldöttgyűlésén elfogadott Alapszabálya szerint az Egyesület választott tisztségviselőinek és testületeinek ügyrendjét szabályozó Szervezeti és Működési Szabályzat elfogadása a jövőben küldöttgyűlési hatáskörbe tartozik. Az Egyesület Munkaszervezetének Működési Rendjéről szóló szabályzat elfogadása továbbra is az Elnökség hatáskörében marad. Az Alapszabály ezen rendelkezéseivel összhangban az Egyesület 2024. május 25-i küldöttgyűlésén elfogadta, és 2024. május 26. napjával hatályba léptette az alábbi, a választott tisztségviselők és testületek ügyrendjét szabályozó Szervezeti és Működési Szabályzatát:

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének Szervezeti és Működési szabályzata
(2024)

2024. május 26-ával hatályát vesztette az Egyesület alábbi, 2018. május 13-án hatályba lépett és 2018. december 19-én, valamint 2019. február 13-án módosított Szervezeti és Működési Szabályzatának I. fejezete (Általános rész) és II. fejezete (Választott testületekre és a tisztségviselőkre vonatkozó szabályok). A 2018. évi Szervezeti és Működési Szabályzat egyéb, a munkaszervezetre és annak működésére vonatkozó rendelkezései, mellékletei és függelékei az Egyesület Munkaszervezetének Működési Rendjéről szóló szabályzat elfogadásáig és hatályba lépéséig maradnak hatályban:

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének Szervezeti és Működési szabályzata
(2018)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Gépjármű-használati szabályzat


Az Egyesület honlapján való közzétételével egyidejűleg lép hatályba az új Személygépkocsi-használati szabályzat, amely magában foglalja az Egyesület valós viszonyainak megfelelően a személyes gépkocsihasználatra, az egyesület tulajdonában lévő személygépkocsi magánhasználat kizárásával történő üzemeltetésére, a magántulajdonban lévő személygépkocsinak egyesületi céllal történő használatára, valamint a saját gépjárművel való munkába járáshoz nyújtott költségtérítésre vonatkozó, egyesületi szabályokat, összhangban az ezeket a viszonyokat érintő jogszabályokkal.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének Gépjármű-használati szabályzata (Hatályos: 2020. 12. 16-tól)
(A 2018. április 26-án elfogadott szabályzat egységes szerkezetben a 2018. december 19-ei és 2020. december 16-i módosítással.)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Információs jogok és tagi ellenőrzés az Egyesület belső normái, illetve a személyes adatok védelmére irányuló közösségi és hazai jogszabályok által meghatározott keretek között

Az adatkezelési, ellenőrzési jogok gyakorlásával, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete felelősségi viszonyaival kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatos jogi szakvélemény.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének információs jogokkal kapcsolatos jogi szabályozása---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Térfigyelő kamerarendszer adatkezelési szabályzat

Az MKFE az általa működtetett területi térfigyelő kamerarendszer adatkezelési szabályait az alábbiak szerint határozza meg.

A térfigyelő kamerarendszer adatkezelési szabályzata »

 


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.