Ma Leó, Szaniszló napja van.

IRU Diploma 2020 — Jelölési határidő: 2020. augusztus 31.

Az IRU (International Road Transport Union) 1967 óta minden évben díszoklevéllel tünteti ki — tagegyesületei ajánlására — azokat a gépkocsivezetőket, akik belföldi vagy nemzetközi forgalomban hosszú évek óta kifogástalanul, példamutatóan végzik munkájukat. Az idei pályázat benyújtásának határideje 2020. augusztus 31.


A korábbi gyakorlatnak megfelelően augusztus 31-én az IRU leveszi honlapjáról az elektronikus kérdőívet, így pályázatokat azután már nem fogad ebben az évben sem!


Az elismerést azok a gépkocsivezetők kaphatják meg, akik nem okoztak balesetet saját hibájukból, és minden rájuk vonatkozó előírást betartottak hazájukban és más országokban is, és legalább egymillió kilométert tettek meg nemzetközi forgalomban, ezáltal öregbítve a szakma jó hírnevét.


Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az IRU szigorúan ellenőrzi a kérdőíven szereplő adatokat, különösen azon vállalkozásokra vonatkozó adatokat és dátumokat, amelyeknél a gépkocsivezető az utóbbi 20 évben alkalmazásban állt. Ha ezek az adatok hiányoznak a pályázatból, az IRU hiánypótlásra visszaküldi az anyagot. Részletes leírás és a regisztrációs oldal internetes címe az alábbi linken illetve a letölthető dokumentumban megtalálható.


A diplomát csak olyan gépjárművezetők vehetik át, akik munkaadója MKFE-tag, a diploma átadása előtt Egyesületünk ellenőrzi a díjazottak munkaadóinak MKFE tagságát.


Kérjük, különösen figyeljenek a díjazásra felterjesztett gépjárművezetők neveinek helyességére, és az űrlap kitöltése során használjanak ékezeteket is.


A pályázati adatlap bejelentkezés után elérhető 2020. augusztus 31-ig az alábbi linkről:


PÁLYÁZATI FELTÉTELEK ÉS ADATLAP (PDF)

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.