Ma Amália napja van.

MKFE-DAS: közös segítség biztosítási ügyekben - jogsegély nap 2020. január 21-én

Szeretné csökkenteni a fuvarozásból adódó szabálysértési, büntetési kiadásait? Önnek is volt már vitája biztosítóval a kárkifizetés összege miatt? Előfordult, hogy külföldön a fuvarozásból adódóan (akár baleset is) azonnal jogi segítségre lett volna szüksége, esetleg illegális bevándorlók miatt került nehéz helyzetbe a gépkocsivezetője?

A DAS és az MFKE megállapodásának eredményeképpen idén több alkalommal szervez jogvédelmi fogadóórákat az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. és a a DAS, ahol az aktuálisan felmerülő problémák megvitatására van lehetősége a vállalkozásoknak.

Az idei első jogsegély napra 2020. január 21-én (kedden) 10:00 órától kerül sor. A személyesen érdeklődőket az MKFE budapesti székházában várják a DAS munkatársai, illetve ugyanezen a napon az e-mailben és telefonon érkező kérdésekben is igyekeznek segítséget nyújtani a kollégák.

e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefonszám: +36 (20) 324-6155

MKFE KommunikációWebhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.