Ma Valéria napja van.

Kivezeti a MOL a 100 literes tankolási korlátozást

A MOL 2022. december 15-én megkezdte töltőállomásain a kútoszlopok átprogramozását, és a következő napokban minden benzinkúton megszűnik a november közepén » bevezetett 100 liter/tranzakciós korlátozás a nagynyomású oszlopokon. A MOL közleménye szerint a hazai üzemanyag-ellátási helyzet folyamatosan javul, a társaság fokozatosan növeli a gyártási kapacitásait, így egyre több üzemanyagot tud biztosítani töltőállomásai számára is.


A MOL 2022. december 15-től fokozatosan oldja fel a töltőállomásain a limitkorlátozásokat mind a nagynyomású (100 literes limit), mind a kisnyomású (50 literes limit) kútoszlopok tekintetében. A társaság egyben arra hívja fel a figyelmet, hogy a korlátozások eltörlése nem egyszerre történik meg, az átállás több lépésben zajlik a következő, várhatóan 1-2 hétben.


Kérjük, tankolás előtt mindig a töltőállomási személyzettől érdeklődjön, hogy az adott kúton megtörtént-e a limitfeloldás. Ebben a kérdésben a Nagykereskedelmi és Kártya Ügyfélszolgálat, valamint az értékesítési szakértők nem tudnak tájékoztatást nyújtani.


forrás: MOL Értékesítés Kártyamenedzsment »


MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.