Ma Emma napja van.

Árvíz utáni útjavítások Olaszországban

A 2023. május 19-21-i hétvégén Olaszországban folytatódtak az áradás utáni útjavítások, melyeket csak forgalomkorlátozó intézkedések mellett tudnak elvégezni. Helyenként az autópályák forgalmát a szemközti sávba vezetik át.


2023. május 22-én mindkét irányban újra megnyitották az A14-es autópálya Faenza és Forlí közötti szakaszát, melyet azonban ugyanezen a napon (hétfőn) este 21:00 órától kedd reggel 06:00 óráig ismét le kell zárni, hogy a munkások haladni tudjanak a hordalék eltakarításával.


Az Etna kitöréséből származó vulkáni hamu miatt Szicília szigetén egyelőre nem kellett érdemleges közúti forgalomkorlátozást bevezetni.


Nagyban segítheti az olaszországi fuvarfeladatokat és személyszállítási szolgáltatásokat bonyolító vállalkozásokat, hogy a sokak által már ismert Autostrade per l'Italia mellett immár az ANAS olasz infrastruktúra-építő és -kezelő honlapján is található olyan interaktív és díjmentesen használható térkép, mely a forgalom pillanatnyi helyzetét mutatja útlezárásokkal és terelésekkel.


A fuvarszervezőknek, buszos utazásszervezőknek, valamint természetesen a járművezetőknek nagy könnyebbség, hogy útjuk előtt és közben vizuális megjelenítés révén tájékozódhatnak a várható fennakadásokról. A lenti interaktív térképek egyszerű internetes kapcsolattal hozzáférhetők akár laptopról, akár okostelefonról, azaz semmilyen applikáció letöltése nem szükséges.


autostrade.it »

stradeanas.it »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.