Ma Frida, Ivett napja van.

2017. február 1-től megvásárolható a Párizsba való behajtáshoz szükséges Crit’Air matrica - Frissítés

Az Euro 3-nál magasabb környezetvédelmi besorolású, nem Franciaországban, hanem más országban bejegyzett gépjárművek 2017. február 1-től vásárolhatják meg a Párizsba való behajtáshoz szükséges Crit’Air matricát.



FRISSÍTÉS:
Információink szerint ma (2017. február 1.) 14 és 16 óra között integrálják a külföldiekre vonatkozó matricavásárlás modult a https://www.certificat-air.gouv.fr/demande/cgu oldalra. Így az oldal ebben az időszakban nem üzemel. Várhatóan 16 óra után kezdik meg a Párizsba való behajtáshoz szükséges matricák értékesítését.




Ahogy arról már korábban tájékoztattuk tagjainkat, 2017. január 16-tól kötelező matricát vásárolni mindenkinek, aki gépjárművel szeretne behajtani Párizs területére. Az új rendszer az összes Európában nyilvántartásba vett járműre – autó, autóbusz, teherautó és kisteherautó – kiterjed.
A matricavásárlás korábban nem volt biztosított a nem Franciaországban nyilvántartott járművekre. A ma kapott tájékoztatás szerint azonban 2017. február 1-től megnyílik a szükséges matrica megvásárlásának lehetősége, az alábbi linken:

https://www.certificat-air.gouv.fr/demande/cgu

Korábbi hírünket IDE kattintva olvashatja el.



MKFE kommunikáció


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.