Ma Marcell napja van.

Belföldi hírek

Magyar kamionstop augusztus 20. hétvégéjén — 2022

2022. augusztus 20. nemzeti ünnepe idén szombatra esik. Magyarországon a nehéz-tehergépjárművek forgalmának korlátozása ezért szombaton 08:00 órától vasárnap 22:00 óráig tart. A kamionstop belföldi-nemzetközi viszonylatban, valamint minden környezetvédelmi kategóriás járműre egyaránt vonatkozik, azonban van lehetőség a határról történő hazagurulásra a lenti feltételekkel.

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Mint korábban előre jeleztük, a MOL 2022. augusztus 10-én (szerdán) 00:00 órától literenként bruttó 15 forinttal csökkentette a gázolaj nagykereskedelmi árát. A benzint bruttó 20 forinttal kapják olcsóbban az üzemanyag-kereskedők. Csatlakozzon a MOL-MKFE-kártyások kiemelt nyári akciójához!

Szeptembertől angolul és oroszul is lehet GKI-vizsgát tenni

Szeptembertől angolul és oroszul is lehet GKI-vizsgát tenni

Korábbi kéréseink figyelembevételével a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont 2022. szeptember 1-jétől lehetővé teszi, hogy az elméleti GKI-vizsgákat a járművezetők tolmács nélkül, angol és orosz nyelvű tesztlapokkal is teljesíthessék.

Zárva van a nyíregyházi irodánk

Értesítjük a régió kedves tagjait és ügyfeleit, hogy nyíregyházi irodánk — váratlan esemény miatt — 2022. augusztus 9-től (kedd) előreláthatólag augusztus 23-ig zárva tart. A további nyitvatartási rendről tájékoztatást küldünk tagvállalkozásainknak.

Üzemanyagár-változás 2022. január 1-jétől (táblázat)

Üzemanyagár-változás 2022. január 1-jétől (táblázat)

Tisztelt Tagjaink! Az alábbi táblázatban a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett üzemanyagárakat, és az elmúlt fél évben történt változásokat gyűjtöttük egybe. A KSH adatok alapvetően a holtankoljak.hu információira épülnek, de nagy pontossággal követik le az elmúlt időszakban — a 480 forinton rögzített hatósági ár mellett — bekövetkezett piaci árváltozásokat.

Ha nem enyhül a kánikula, egész hétvégén elmaradhat a kamionstop

Az MKFE és a NiT Hungary kezdeményezésére» az előttünk álló hétvégén is feloldotta a kamionstopot a Technológiai és Ipari Minisztérium. A TIM tájékoztatása szerint a kamionstop első körben a szombati napra van felfüggesztve, de amennyiben a hőség tartós marad, és a tisztifőorvos az intézkedés meghosszabbításáról dönt, a kamionstop feloldása automatikusan kiterjed vasárnapra is.

MOL-kártya: „Értesítés kártyás listaára változásáról” - téves levélkiküldés

MOL-kártya: „Értesítés kártyás listaára változásáról” - téves levélkiküldés

Tisztelt MKFE-MOL Gold Europe kártya használó Tagjaink! A MOL a mai napon „Értesítés kártyás listaára változásáról” tárgyú levelet továbbított minden kártyahasználó partnerének, amelyben arról tájékoztatta a kártyafelhasználó partnereit, hogy a tevékenységi engedély bemutatásának hiányában változik a kártyahasználatok után számlázott listaár. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a MOL tájékoztatása szerint e levelek egy része tévesen került kiküldésre. Amennyiben Ön megkapta a MOL-tól a második, „PONTOSÍTÁS - Értesítés kártyás listaára változásáról” tárgyú levelet, akkor nincs semmilyen tennivalója, a listaár átállítás nem vonatkozik Önre!

1. oldal / 337

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.