Ma Klaudia napja van.

Belföldi hírek

Súlykorlátozás Tengődön

2023. március 15-től 12 tonnás súlykorlátozás lépett életbe a Somogy vármegyei Tengődön, mely Tabot köti össze Iregszemcsével. A korlátozás bevezetését az Okrádi-patak hídjának statikai állapota indokolta. A nehéz-tehergépjárművek Bábonymegyer felől érhetik el Tabot.

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Mint előre jeleztük, a MOL 2023. március 15-én (szerdán) 00:00 órától literenként bruttó 3 forinttal csökkentette a gázolaj nagykereskedelmi árát. A benzin ára ezúttal ellentétes irányban mozdult el: ott 2 forintos emeléssel kellett számolniuk a hazai üzemanyag-kereskedőknek.

Követeléskezelés fuvarozóknak: újabb webinárium MKFE-tagoknak!

Követeléskezelés fuvarozóknak: újabb webinárium MKFE-tagoknak!

Novemberben egyesületi tagjaink már találkozhattak a Szeráf Pannónia Kft. által szervezett webináriummal. A nagy érdeklődésre való tekintettel együttműködő partnerünk új webináriummal készül 2023. március 22-én (szerdán). A részvétel ezúttal is díjmentes lesz!

Szombaton csökkennek a hazai üzemanyagárak

Szombaton csökkennek a hazai üzemanyagárak

Rendhagyó módon ezúttal szombaton lesz üzemanyagár-változás Magyarországon: értesüléseink szerint 2023. március 18-án (szombaton) 00:00 órától literenként bruttó 8 forinttal csökken a gázolaj nagykereskedelmi ára. A benzint bruttó 4 forinttal kapják olcsóbban a hazai üzemanyag-kereskedők — értesültünk piaci forrásokból.

Kérdőív - A Mobilitási Csomag szabályainak hatáselemzése

A Mobilitási Csomag 2020. júliusi kihirdetése után több más országgal együtt Magyarország is keresetet indított az Európai Unió Bíróságán. A vitatott rendelkezések, amelyben nagyban ronthatják a közép-kelet európai, köztük a magyar fuvarozók nemzetközi versenyképességét már több mint egy éve hatályban vannak. Kérdőívünkkel ezeknek a szabályoknak a fuvarozókra gyakorolt hatásait kívánjuk felmérni az alágazat vállalkozásai körében. Kérjük, véleményével Ön is támogassa a kormányzat nemzetközi érdekérvényesítését! Kitöltési határidő 2023. március 20. A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe, köszönjük a közreműködését!

Képeket és videókat gyűjt a rendőrség az M1-esen történt balesetről

A rendőrség nagy erőkkel vizsgálja a 2023. március 11-én Herceghalomnál bekövetkezett halálos tömegszerencsétlenség okait és körülményeit. A közlekedési baleseti vizsgálók kérik mindazok jelentkezését, akiknek ezzel kapcsolatban mobiltelefonnal, fedélzeti kamerával vagy más eszközzel rögzített kép- vagy videofelvétel van a birtokában. A rendőrség külön e-mail-címet hozott létre a jelentkezések fogadására.

Hétvégente a 2023-as szezonban is zárva a pesti alsó rakpart

Hétvégente a 2023-as szezonban is zárva a pesti alsó rakpart

Fontos tudnivaló a fővárosban kisáruszállító járművel vagy turistabusszal dolgozó fuvarozó vállalkozásoknak, hogy 2023-ban ismét számos olyan hétvége lesz, amikor teljes hosszában lezárják a forgalom elől a pesti alsó rakpartot, és átadják azt a gyalogosoknak és kerékpárosoknak.

1. oldal / 363

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.