Ma Liliána, Olga napja van.

Belföldi hírek

Alacsonyabb üzemanyagárat szorgalmazunk a hazai fuvarozók versenyképességének javítása érdekében

Alacsonyabb üzemanyagárat szorgalmazunk a hazai fuvarozók versenyképességének javítása érdekében

Az MKFE elnöke 2024. július 25-én hivatalos levélben fordult Nagy Márton nemzetgazdasági miniszterhez a hazai üzemanyagok árszínvonalának ügyében, hogy a külföldről — főként keletről — hozzánk érkező nemzetközi fuvarozóknak kevesebb esélyük legyen letörni a fuvarpiaci árainkat. Barna Zsolt MKFE-elnök az uniós külső határon behozható gázolaj mennyiségének korlátozása mellett ismét szorgalmazza a hazai töltőállomásokon vételezett üzemanyag után visszaigényelhető jövedékiadó-mérték emelését, hogy a magyar vállalkozások ezáltal is kedvezőbb piaci helyzetbe kerüljenek.

Elutasítjuk a bírságrendelet újabb módosítását

Elutasítjuk a bírságrendelet újabb módosítását

Határozottan elutasítja az MKFE a 410/2007. Korm. rendelet, valamint a 156/2009.Korm. rendelet módosítására vonatkozó kormányzati terveket, az erre vonatkozó álláspontunkat a társadalmi egyeztetés keretében írásban is megküldtük az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedési államtitkárának.

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Mint előre jeleztük, a MOL 2024. július 25-én (csütörtökön) 00:00 órától csökkentette a hazai üzemanyagok nagykereskedelmi árát. A MOL-MKFE-kártyabirtokosok körében a saját számlás szállító vállalkozásk (flottaárasok) literenként bruttó 3 forinttal tankolhatnak olcsóbban, míg a díj ellenében fuvarozóknak (transport árasok) bruttó 4 forint lesz az árcsökkenés. A benzint bruttó 1 forinttal kapják olcsóbban a hazai üzemanyagkereskedők. A MOL-MKFE-kártyabirtokosok a listaárnál kedvezőbb áron tankolhatnak az ország összes MOL-töltőállomásán, valamint kiemelkedő kedvezményt érvényesíthetnek a törzskutakon.

Csütörtökön enyhén csökkennek a hazai üzemanyagárak

Csütörtökön enyhén csökkennek a hazai üzemanyagárak

Értesüléseink szerint 2024. július 25-én (csütörtökön) 00:00 órától a MOL literenként bruttó 4 forinttal csökkenti a gázolaj nagykereskedelmi árát. A benzint bruttó 2 forinttal kapják olcsóbban a hazai üzemanyagkutak — tudtuk meg piaci forrásokból.

Egy hónapig mindennapos zárás a pesti alsó rakpart belvárosi szakaszán

A főváros belső városrészében turistabusszal vagy áruszállító járművel közlekedők már tudják, hogy minden turisztikai szezonban hétvégente le szokták zárni a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpart hosszú szakaszát a Margit-hídtól az Erzsébet-hídig. Friss hír, hogy az V. kerület déli szakasza, az Eötvös tér és az Erzsébet-híd közötti rakpartszakasz a nyári időszakban hétköznapokon is zárva lesz a gépjárműforgalom elől 2024. július 26-tól augusztus 15-ig.

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Mint az előre jeleztük», a MOL 2024. július 23-án (kedden) 00:00 órától literenként bruttó 3 forinttal csökkentette a gázolaj nagykereskedelmi árát. A MOL-MKFE kártyabirtokosok a listaárnál kedvezőbb áron tankolhatnak az ország összes MOL-töltőállomásán, valamint kiemelkedő kedvezményt érvényesíthetnek a törzskutakon. Az aktuális MKFE-MOL Gold Europe kártyás árakért kattintson az alábbi linkre.

Ügyfélszolgálati szünet az MKFE Biztosítási Alkusznál július 26-án

Tisztelt Tagjaink, Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. július 26-án (pénteken) ügyfélszolgálati szünet lesz az MKFE Biztosítási Alkusznál. Sürgős ügyekben pénteken 12:00 óráig e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) elérhetőek és rendelkezésre állnak az alkusz kollégái.

Augusztustól súlykorlátozás lép életbe Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti térségében

Augusztustól súlykorlátozás lép életbe Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Tiszafüred és Kunhegyes környéki települések átmenő teherforgalmának csökkentése érdekében 2024. augusztus 1-től 20 tonnás súlykorlátozást vezet be a 33-as főúttól délre, a Tisza folyótól dél-keletre és a 4-es főúttól észak-nyugatra lévő kijelölt terület egyes közútjain, valamint Karcag-Kunmadaras és Kenderes-Bánhalma között. Az intézkedés célja, hogy az érintett települések mellékútjairól visszaszorítsák az elmúlt időben megnövekedett tranzit jellegű teherforgalmat.

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával

Mint az előre jeleztük», a MOL 2024. július 20-án (szombaton) 00:00 órától literenként bruttó 4 forinttal csökkentette a gázolaj nagykereskedelmi árát. A héten további árcsökkenésre van kilátás, keddtől a gázolaj ára piaci források szerint» várhatóan újabb 3 forinttal csökkenhet literenként. A MOL-MKFE kártyabirtokosok a listaárnál kedvezőbb áron tankolhatnak az ország összes MOL-töltőállomásán, valamint kiemelkedő kedvezményt érvényesíthetnek a törzskutakon. Az aktuális MKFE-MOL Gold Europe kártyás árakért kattintson az alábbi linkre.

Lezárások a budai Várkert Bazárnál

A Várkapitányság arról tájékoztatja a fővárosban mozgó turistabuszos vállalkozásokat, hogy rendezvény miatt 2024. július 22-23-án akadályokba ütközik a nagy idegenforgalmi látványosságnak számító budai Várkert Bazár megközelíthetősége.

1. oldal / 424

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.