Ma Gedeon napja van.

Ismerje meg az MKFE szolgáltatásait!

Egyesületünk teljes árufuvarozó vagy személyszállító tagjaként számtalan olyan kedvezménnyel élhet, melyek jelentős megtakarításokat és előnyöket hozhatnak vállalkozásának!



KÁRTYÁK:

 

MOL GOLD EUROPE KÁRTYA — A kártyával biztosítjuk Önnek a kedvezményes tankolást. Jelenleg mi is látjuk, hogy nem egyszerű lépést tartani az üzemanyagot érintő változással, de továbbra is arra ösztönözzük tagjainkat, hogy használják a mol kártyát 14 vagy 30 napos fizetési határidővel. Részletek »

     

 

DKV-KÁRTYA — Tankolás utólagos számlakiegyenlítéssel? Igen!
Utólagos útdíjfizetés? Igen!
A közeljövőben a DKV-nál is bővíteni kívánjuk kedvezményeinket! Figyelje híradásainkat! Részletek »

     

 

YES!MONEY-KÁRTYA — Ezzel a teljesértékű fizető- és készpénzfelvevő eszközzel bármikor segítséget nyújthat alkalmazottjának, amikor az szükséges. A pénz 30 másodperccel a feltöltés után a kártyán lesz. Teljes egészében Ön irányítja a pénzmozgást! Részletek »

     

 

IQ-KÁRTYA — Ezt az üzemanyagkártyát 15 országban több mint 400 töltőállomáson fogadják el. 14 napos fizetési határidő, kedvezményes díjszabás! Részletek »



TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK:

 

VIALTIS — Autópálya készülékek a Vialtis-tól? Részletek »

VIALTIS — 48 órás Áfa visszatérítés? Igen, ebben is segít a Vialtis! Részletek »

     

 

MOVE EXPERT — képviseleti szolgáltatások: az IMI felület megjelenése óta a sofőrbejelentés megváltozott. Azonban a Move Expert azon túl, hogy kényelmes, jogi képviseletet is biztosít! Nem kell Önnek bajlódnia az adminisztrációval! Részletek »

     

 

ENERGIAKERESKEDELEM AZ ENERGYMARKET PLUS-SZAL — Tudta, hogy pénzt kereshet azzal, ha csupán optimális szinten tartja a gumiabroncsok nyomását, vagy korszerűbb kamionokat vásárol? Értékesíteni tudja a megtakarított energiakvótát, és pénzt kereshet vele! MKFE-tagoknak 10% kedvezmény az auditálás árából! Részletek »

     

 

DPF KLINIKA — Részecskeszűrő-tisztítás a DPF Klinikával! MKFE-tagoknak 25% kedvezmény a tisztítás árából, emellett pedig országosan ingyenes kiszállítás Önnek! Ne hagyja ki! Részletek »

     

 

LENSIT — Kedvezményes vállalkozói és gépkocsivezetői tanfolyamok a Lensit Bt. együttműködésében! MKFE-tagok 10% kedvezményt kapnak minden tanfolyam árából! Részletek »

     

 

MKFE KÜLFÖLDI ÁFA-VISSZETÉRÍTÉS — Külföldi áfa-visszatérítését elvégezzük Ön helyett! Részletek »

     

 

TRELO — Gyors szervizek Európa-szerte magyar kapcsolattartóval! A Trelo Truck and Trailer Service-szel együttműködve azon MKFE-tagjainknak, akik igénybe veszik a Trelo szolgáltatását, az alkatrészek árából 5% kedvezményt biztosítunk. Részletek »


Köszönjük, hogy az MKFE szolgáltatásait használja!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.