Ma Ivó, Milán napja van.

Budapesti forgalomkorlátozások május első hétvégéjén

Rendezvények és gyűlések, valamint hídmosás miatt Budapest belső városrészének több területén is forgalomkorlátozásra kell készülni 2024. május 3-4-5-én. A változások a fuvarozók közül főként a kisáruszállítókat és a turistabuszos vállalkozásokat érintik.


Szabadság-híd és környéke:

Hazánk uniós csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából rendezvényt tartanak a Szabadság-híd környezetében, ezért 2024. május 3-án (pénteken) 18:00 órától május 5-én (vasárnap) éjfélig lezárják a Szabadság hidat, valamint esténként a Fővám teret és a Közraktár utcát a Bakáts utca és a Fővám tér között. A turistabuszok esténként a Fővám tér környékén kijelölt terelőutakat nem tudják használni! A Boráros tér felől érkező autóbuszok csak a Bakáts utca–Lónyay utca útvonalon tudnak továbbhaladni. A BKK jelenti »


Rákóczi út és mellékutcái:

Szintén rendezvény miatt forgalmi változás lesz a Rákóczi úton és annak mellékutcáiban. A korlátozás a Dohány, Wesselényi, Garay, Síp, Dembinszky stb. utcákat, valamint a Keleti pályaudvar környékét érinti. Tovább a BRKF térképes közleményére »


Mossák a Margit- és Petőfi-hidat:

A tavaszi nagytakarítás keretében 2024. május 4-én (szombaton) 06:30 - 15:30 óra között a Margit híd, majd május 5-én (vasárnap) 06:30 - 15:30 óra között a Petőfi híd mosására kerítenek sort magasnyomású vizes technológiával. A hidakon fokozott ótatossággal kell közlekedni a munkások és munkagépek miatt. Az FKF közleménye »


A pesti alsó rakpart szokásos hétvégi zárása a járműforgalom elől:

Mint a turisztikai főszezon minden hétvégéjén, most is zárva lesz a pesti alsó rakpart a járműforgalom elől a Margt-hídtól az Erzsébet-hídig (Irányi utca). Tovább a BKK információihoz »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.