Ma Leó, Szaniszló napja van.

Egyesületi hírek

Március 8-tól online ügyfélfogadásra áll át az MKFE

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a 2021. március 4-én bejelentett járványügyi korlátozások miatt az MKFE, az MKFE Szolgáltató Kft. és az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. 2021. március 8-tól – előreláthatólag két hétig –, home office és online rendszerben folytatja az ügyfelek kiszolgálását. Személyes ügyintézésre az MKFE budapesti székházában ebben az időszakban nincs lehetőség, Egyesületünk budapesti székházában a készpénzes pénztár-szolgáltatás is szünetel. A TIR-okmányok kiadása és visszavétele, a Széchenyi kártya és vízumigazolás kiadása az alábbiakban részletezett feltételekkel azonban munkanapokon 15:00 óráig (pénteken 14:30-ig) továbbra is lehetséges.

Elhunyt Rajnai Zoltán

Osztozva a család gyászában, mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 69. évében 2021. február 21-én elhunyt Rajnai Zoltán kollégánk, barátunk, az Egyesület Felügyelő Bizottságának tagja.

Felmentette az MKFE Elnöksége Karmos Gábor főtitkárt

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy az MKFE Elnöksége a 2021. január 20-i zártkörű elnökségi ülésén egyhangú döntéssel – megköszönve a közúti személyszállítási és árufuvarozási alágazatért végzett szakmai munkáját – 2021. január 21-i hatállyal felmentette Karmos Gábor főtitkárt.

ELMARAD! - MEGHÍVÓ – MKFE tagi találkozó - Debrecen, 2020. november 14. – ELMARAD!

Tisztelt Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tagjaink! A november 11-én 00:00 órától kihirdetett újabb korlátozó intézkedések miatt a 2020. november 14-re meghirdetett tagi találkozó elmarad. Köszönjük a megértésüket!

Tisztelt Tagunk! Tájékoztatjuk, hogy 2020. november 14-én, 14:00 órától tagi találkozóra hívjuk az MKFE Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyei tagvállalkozásainak képviselőit, amelyre Kozma Attila és Tóth Csaba megyei képviselők ezúton tisztelettel meghívják Önt.

Meghívó Zala megyei időközi küldöttválasztó gyűlésre - ELMARAD!!!

Tisztelt Zala megyei Tagjaink! A november 5-én éjféltől kihirdetett újabb veszélyhelyzet miatt az időközi megyei küldöttválasztást elhalasztjuk. A küldöttválasztás megrendezéséről egy későbbi időpontban gondoskodunk, amelyről tájékoztatni fogjuk az érintett tagvállalkozásainkat. Köszönjük a megértésüket!

Tisztelt Zala megyei Tagjaink! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Alapszabálya értelmében – a megyében egyéb okokból bekövetkezett küldötti létszám csökkenése miatt – időközi küldöttválasztást kell tartani. A küldöttválasztó gyűlésre 2020. november 7-én 13:30 órakor kerül sor, Zalaegerszegen, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében A küldöttválasztó gyűlésre Grófné Molnár Ágota megyei képviselő nevében ezúton tisztelettel meghívjuk a megye tagvállalkozásainak képviselőit.

Az Év Honlapja 2020 - szavazzon Ön is az MKFE weboldalára!

Az MKFE idén megújult, és jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt álló weboldalát beneveztük „Az Év Honlapja” pályázatra. Kérjük, ha szívesen használja a felületünket és kedveli az új honlapunkat, Ön is vegyen részt a szavazásban, kattintson az alábbi linkre, és adja le voksát az MKFE weboldalára! Köszönjük!

Elnökségi kerekasztal: kritika és elismerés egyaránt elhangzott

Az MKFE elnöksége és 15 tagvállalkozás képviselője folytatott konzultációt szeptember 30-án Budapesten. A találkozót kezdeményező küldöttek mások mellett az elnökség tagjainak beszámolójára, az érdekképviseleti munka eredményeire voltak kíváncsiak. A jelenlévők a kritikai észrevételek mellett számos pozitív véleményt is megfogalmaztak, amelyek az Egyesület munkáját méltatták.

1. oldal / 13

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.