Ma Előd napja van.

Egyesületi hírek

Irodáinkban átmenetileg nem lehet bankkártyával fizetni az MKFE-s számlákat

Bankkártya-terminálok cseréje miatt a budapesti és nyíregyházi irodáink pénztáraiban átmenetileg szünetel a terminálos fizetési lehetőség azoknál a tranzakcióknál, melyek az MKFE egyesületi számlájához kötődnek. Készpénzzel illetve átutalással azonban ki lehet a számlák ellenértékét egyenlíteni. Jelen állapotok szerint a helyzet 2024. szeptember végén ill. október elején áll fenn.

Meghívó a Heves vármegyei időközi képviselőválasztó gyűlésre

Meghívó a Heves vármegyei időközi képviselőválasztó gyűlésre

Tisztelt Heves vármegyei Tagjaink! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Elnöksége a 20240627/4. sz. határozatával vármegyei képviselőválasztó gyűlést hívott össze Heves vármegyében, amelynek lebonyolítására a Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottságot (JMVB) kérte fel. A Bizottság a vármegyei képviselőválasztó gyűlést 2024. szeptember 27-én 16:00 órai kezdettel tartja meg a gyöngyösi Malomudvar Étterem, Cukrászda, Panzió és Rendezvényházban, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Heves vármegyei tagjainkat. Kérjük Tisztelt Heves vármegyei tagjainkat, hogy vegyenek részt a vármegyei képviselő megválasztásában.

Eredményes volt az MKFE szombati tisztségviselő választása

Eredményes volt az MKFE szombati tisztségviselő választása

Varga Józsefet (K és V Kft.) választotta elnökhelyettesnek, Karmos Gábort (Inter TAN-KER Zrt.) a Személyszállítási Tanács tagjának, Pintér Károlyt (BALTRANS Kft..) a Felügyelő Bizottság tagjának a szombati rendkívüli küldöttgyűlés. A most megválasztott tisztségviselők mandátuma a 2022-es rendes tisztújító küldöttgyűlésen megválasztott tisztségviselők megbízatásával megegyezően a 2026-ban esedékes tisztújításig tart.

Rendkívüli tisztségviselő választás 2024. szeptember 7. – jelöljön Ön is augusztus 23-ig!

Rendkívüli tisztségviselő választás 2024. szeptember 7. – jelöljön Ön is augusztus 23-ig!

Tisztelt Tagunk! Az MKFE Elnöksége 2024. szeptember 7-re hívta össze» az Egyesület rendkívüli tisztújító Küldöttgyűlését, amelyen az MKFE elnökhelyettesét, valamint a Felügyelő Bizottság és a Személyszállítási Tanács 1-1 tagját választhatják meg a szavazati joggal rendelkező küldöttek. Kérjük, hogy a mellékelt jelölőív beküldésével Ön is tegyen javaslatot, hogy kit látna szívesen ezekben a tisztségekben a 2026-ig tartó választási ciklusban. FRISSÍTVE 2024. 09. 06.

Meghívó az MKFE tagi találkozójára - 2024. szeptember 4. - Debrecen

Meghívó az MKFE tagi találkozójára - 2024. szeptember 4. - Debrecen

Tisztelt Tagjaink! Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket az MKFE Hajdú-Bihar vármegyei tagi találkozójára, amelyet 2024. szeptember 4-én 16:00–19:00 óra között rendezünk Debrecenben az Ász Rendezvényházban. Kérjük, hogy részvételi szándékát szeptember 2-ig jelezze az alábbi elérhetőségen.

MEGHÍVÓ az MKFE rendkívüli Tisztújító Küldöttgyűlésére

Tisztelt Küldöttek! Tisztelt Tagjaink! Az Elnökség a június 27-i ülésén hozott döntésével» 2024. szeptember 7-re (szombat) rendkívüli Tisztújító Küldöttgyűlést hívott össze, amelyen az alábbiakban részletezett tisztségviselő választásokra kerül sor. A Küldöttgyűlésre az MKFE Elnöksége nevében tisztelettel meghívjuk Önt! Kérjük Tisztelt Küldötteinket, hogy a küldöttgyűlésre hozzák magukkal valamely személyazonosításra alkalmas, érvényes fényképes igazolványukat (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy jogosítvány) továbbá lakcímkártyájukat, amelyet a regisztrációnál be kell mutatniuk a szavazócédulák átvételéhez. Köszönjük!

Az Alapítvány segít — Ön is adja tovább a hírt tagtársainak!

Az Alapítvány segít — Ön is adja tovább a hírt tagtársainak!

Tisztelt Tagjaink!

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete 2002-ben hozta létre az MKFE Önkéntes Segélyező Alapítványt azzal a céllal, hogy az Egyesület tagjainak és alkalmazottainak a közúti személy- és árufuvarozás során ért balesetekből eredő veszteségeit enyhítse, illetve bizonyos feltételek esetén szociális segélyt nyújtson vagy a rehabilitációt segítse.

IRU Diploma 2024 — Jelölési határidő: 2024. augusztus 31.

IRU Diploma 2024 — Jelölési határidő: 2024. augusztus 31.

A Közúti Fuvarozók Nemzetközi Egyesülete (International Road Transport Union; IRU) 1967 óta minden évben díszoklevéllel tünteti ki — tagegyesületei ajánlására — azokat a busz- és tehergépjárművezetőket, akik belföldi vagy nemzetközi forgalomban hosszú évek óta kifogástalanul, példamutatóan végzik munkájukat, és 1 millió kilométert vezettek úgy, hogy nem okoztak balesetet. A járművezetőket munkaadóiknak kell jelölniük a cím elnyerésére. Az idei pályázat benyújtásának határideje 2024. augusztus 31.

2024. június 1-jén adjuk át a 2023-as IRU Diplomákat

2024. június 1-jén adjuk át a 2023-as IRU Diplomákat

2024. június 1-jén, szombaton tartja a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete a 2023-as IRU-diploma átadó ünnepségét. A Közúti Fuvarozók Nemzetközi Egyesülete (International Road Transport Union; IRU) 1967 óta tünteti ki a díszoklevéllel – tagegyesületei ajánlására — azokat a busz- és tehergépjárművezetőket, akik belföldi vagy nemzetközi forgalomban hosszú évek óta példamutatóan végzik munkájukat, és 1 millió kilométert vezettek balesetmentesen. Szeretettel várjuk a díjazott gépkocsivezetőket és hozzátartozójukat!

1. oldal / 24

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.