Ma Paula, Vanda napja van.

Egyesületi hírek

Felmentette az MKFE Elnöksége Karmos Gábor főtitkárt

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy az MKFE Elnöksége a 2021. január 20-i zártkörű elnökségi ülésén egyhangú döntéssel – megköszönve a közúti személyszállítási és árufuvarozási alágazatért végzett szakmai munkáját – 2021. január 21-i hatállyal felmentette Karmos Gábor főtitkárt.

ELMARAD! - MEGHÍVÓ – MKFE tagi találkozó - Debrecen, 2020. november 14. – ELMARAD!

Tisztelt Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tagjaink! A november 11-én 00:00 órától kihirdetett újabb korlátozó intézkedések miatt a 2020. november 14-re meghirdetett tagi találkozó elmarad. Köszönjük a megértésüket!

Tisztelt Tagunk! Tájékoztatjuk, hogy 2020. november 14-én, 14:00 órától tagi találkozóra hívjuk az MKFE Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyei tagvállalkozásainak képviselőit, amelyre Kozma Attila és Tóth Csaba megyei képviselők ezúton tisztelettel meghívják Önt.

Meghívó Zala megyei időközi küldöttválasztó gyűlésre - ELMARAD!!!

Tisztelt Zala megyei Tagjaink! A november 5-én éjféltől kihirdetett újabb veszélyhelyzet miatt az időközi megyei küldöttválasztást elhalasztjuk. A küldöttválasztás megrendezéséről egy későbbi időpontban gondoskodunk, amelyről tájékoztatni fogjuk az érintett tagvállalkozásainkat. Köszönjük a megértésüket!

Tisztelt Zala megyei Tagjaink! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Alapszabálya értelmében – a megyében egyéb okokból bekövetkezett küldötti létszám csökkenése miatt – időközi küldöttválasztást kell tartani. A küldöttválasztó gyűlésre 2020. november 7-én 13:30 órakor kerül sor, Zalaegerszegen, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében A küldöttválasztó gyűlésre Grófné Molnár Ágota megyei képviselő nevében ezúton tisztelettel meghívjuk a megye tagvállalkozásainak képviselőit.

Az Év Honlapja 2020 - szavazzon Ön is az MKFE weboldalára!

Az MKFE idén megújult, és jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt álló weboldalát beneveztük „Az Év Honlapja” pályázatra. Kérjük, ha szívesen használja a felületünket és kedveli az új honlapunkat, Ön is vegyen részt a szavazásban, kattintson az alábbi linkre, és adja le voksát az MKFE weboldalára! Köszönjük!

Elnökségi kerekasztal: kritika és elismerés egyaránt elhangzott

Az MKFE elnöksége és 15 tagvállalkozás képviselője folytatott konzultációt szeptember 30-án Budapesten. A találkozót kezdeményező küldöttek mások mellett az elnökség tagjainak beszámolójára, az érdekképviseleti munka eredményeire voltak kíváncsiak. A jelenlévők a kritikai észrevételek mellett számos pozitív véleményt is megfogalmaztak, amelyek az Egyesület munkáját méltatták.

A járványhelyzet miatt elhalasztja az „MKFE55” rendezvényt az Egyesület

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy az MKFE Elnöksége az aktuális járványügyi helyzetre és kormányzati intézkedésekre tekintettel úgy határozott, hogy a nyíregyházi Park Hotel Sóstó-ban 2020. szeptember 17-19-ére meghirdetett „MKFE55” rendezvény megtartása nem biztonságos, ezért azt egy későbbi időpontra halasztja. Elmarad a Nyíregyházára tervezett IRU-diploma átadó ünnepség is, amelyet több, kisebb létszámú, de még idén ősszel megtartott rendezvénnyel pótol az MKFE. Ezeknek a szűkebb körű diplomaátadóknak a szervezése megkezdődött, egyesületünk telefonos megkereséssel és írásban is tájékoztatni fogja a részletekről az érintett tagvállalkozásokat.

1. oldal / 13

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.