Ma Alfonz napja van.

Egyesületi hírek

Meghívó Zala megyei időközi küldöttválasztó gyűlésre

Tisztelt Zala megyei Tagjaink! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Alapszabálya értelmében – a megyében egyéb okokból bekövetkezett küldötti létszám csökkenése miatt – időközi küldöttválasztást kell tartani. A küldöttválasztó gyűlésre 2020. november 7-én 13:30 órakor kerül sor, Zalaegerszegen, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében A küldöttválasztó gyűlésre Grófné Molnár Ágota megyei képviselő nevében ezúton tisztelettel meghívjuk a megye tagvállalkozásainak képviselőit.

Az Év Honlapja 2020 - szavazzon Ön is az MKFE weboldalára!

Az MKFE idén megújult, és jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt álló weboldalát beneveztük „Az Év Honlapja” pályázatra. Kérjük, ha szívesen használja a felületünket és kedveli az új honlapunkat, Ön is vegyen részt a szavazásban, kattintson az alábbi linkre, és adja le voksát az MKFE weboldalára! Köszönjük!

Elnökségi kerekasztal: kritika és elismerés egyaránt elhangzott

Az MKFE elnöksége és 15 tagvállalkozás képviselője folytatott konzultációt szeptember 30-án Budapesten. A találkozót kezdeményező küldöttek mások mellett az elnökség tagjainak beszámolójára, az érdekképviseleti munka eredményeire voltak kíváncsiak. A jelenlévők a kritikai észrevételek mellett számos pozitív véleményt is megfogalmaztak, amelyek az Egyesület munkáját méltatták.

A járványhelyzet miatt elhalasztja az „MKFE55” rendezvényt az Egyesület

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy az MKFE Elnöksége az aktuális járványügyi helyzetre és kormányzati intézkedésekre tekintettel úgy határozott, hogy a nyíregyházi Park Hotel Sóstó-ban 2020. szeptember 17-19-ére meghirdetett „MKFE55” rendezvény megtartása nem biztonságos, ezért azt egy későbbi időpontra halasztja. Elmarad a Nyíregyházára tervezett IRU-diploma átadó ünnepség is, amelyet több, kisebb létszámú, de még idén ősszel megtartott rendezvénnyel pótol az MKFE. Ezeknek a szűkebb körű diplomaátadóknak a szervezése megkezdődött, egyesületünk telefonos megkereséssel és írásban is tájékoztatni fogja a részletekről az érintett tagvállalkozásokat.

Augusztus 10-én dönt az Egyesület Elnöksége a demonstrációs bizottság aktivizálásáról – kérjük, jelezze, ha Ön is részt kíván venni egy MKFE demonstrációban

Az MKFE 15 tagvállalkozásának képviselője 2020. július 23-án petíciót adott át az Egyesület Elnöksége részére, amelyben azonnali, „a fuvarozók versenyképességét jelentősen javító eredményeket” sürgetnek, és egyben felszólítják az MKFE vezető testületét, hogy amennyiben augusztus 10-ig a kérés „semmilyen formában nem fog megvalósulni”, az érdekképviselet „2020. augusztus 11-én jelentsen be egy hivatalos közúti árufuvarozói demonstrációt”.

Meghívó az „MKFE55” jubileumi rendezvényre - Nyíregyháza  - (Főnap: 2020. szeptember 18. péntek)

FIGYELEM!
A RENDEZVÉNYEK („MKFE55” és IRU-DIPLOMA ÁTADÓ) A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE TEKINTETTEL
AZ EREDETILEG TERVEZETT IDŐPONTBAN ELMARADNAK»!


Tisztelt Tagjaink! Tisztelt Kollégák! Az idén 55 éves Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete szeretettel meghívja kedves tagjait az egyesület megalakulásának 55. évfordulója alkalmából szervezett, szakmai és szórakoztató programokat egyaránt kínáló családi rendezvényre 2020. szeptember 17–19. között, Nyíregyházára. (Főnap: 2020. szeptember 18., péntek)

1. oldal / 12

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.