Ma Brigitta napja van.

Okos Logisztika — konferencia és workshop

Ön is jöjjön el a PP Konferenciaközpont és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) által szervezett „Okos logisztika” konferenciára, melyen az MKFE is szakmai partnerséget vállalt!


Az elmúlt évek tapasztalata, hogy az ellátási láncokban hatalmas szakadásokat okozott a koronavírus-járvány, az infláció, a munkaerő- és nyersanyaghiány, a szállítási útvonalak összeomlása, valamint a háború. Az ellátási lánc minden eleme megbízhatatlanná, tervezhetetlenné vált. Az okos logisztika alkalmazása azt jelenti: hogyan lehet olyan ellátási láncokat alkotni, melyek túlélik a váratlan eseményeket? Hogyan juthat el az áru mindig időben a címzetthez?


A veszélyhelyzetekhez azonnal alkalmazkodó logisztikára van szükség.

Emeljük be a logisztikát támogató technológiát! Nélküle nem megy!

Hogyan építsünk okos, krízisálló logisztikát? A workshopon megtudjuk!


IDŐPONT:

2023. április 13. (csütörtök) 09:30–16:30

HELYSZÍN:

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99; VII. emelet


Jelentkezzen hallgatóként a szakmai konferenciára!


Már régen nem a márkák, cégek versengenek, hanem az ellátási láncok. A krízisekhez legalkalmazkodóbb, leggyorsabb, legolcsóbb logisztikával rendelkezőké a piaci előny.


A gyártó, szolgáltató és kereskedő cégek az első összeomlás után azonnal stratégiai szintre emelték a megszakítás nélküli működés új logisztikát igénylő feladatát. Azt is megértették, hogy a leállás- és anyaghiánymentes, költség- és időoptimalizált működés már csak a modern technológia és a logisztikát támogató rendszerek beemelésével oldható meg.


A szervezők azon cégek képviselőit, szakembereit, logisztikusait, beszerzőit, ügyfélkezelőit, fuvarszervezőit, raktárvezetőit, termelésszervezőit várják, amelyek gyártóként, kereskedőként, szolgáltatóként hozzáadott értéket hoznak létre, s meg szeretnék tartani a megbomlott globális egyensúlyi környezetben is a stabil működésüket. A konferencia nekik nyújt sok információt számos hatékonyságnövelő, költségkímélő és folyamatoptimalizáló megoldások bemutatásával.


Részvételi díjak:

Helyszíni részvétel: 15.500 Ft helyett 12.500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPSZ23

Távoli részvétel (videóközvetítés): 17.500 Ft helyett 14.500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPT23

Kombinált részvétel (helyszíni és távoli): 23.500 Ft helyett 20.500 Ft + áfa. Kuponkód: SZPK23

* Figyelem! A kedvezmény igénybevételéhez a regisztrációs űrlap tetején
levő „kupon kód” mezőbe írja be a választott kedvezmény kódját!


részletek, tudnivalók, előadók, program, jelentkezés »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.