Ma Illés napja van.

Külföldi hírek

Emelkedik az angliai M6 autópálya díja

2019. július 12-vel emelkedett a brit M6 autópálya használatáért fizetendő díj. A növekedés mértéke 3-5% közötti, aminek következtében a 4 és 5 tengelyes járműszerelvények esetén – napszaktól függően – a díj elérheti a 12 fontot is!

Nagyszerű nyári ajánlatok MOL Group Gold Europe kártya tulajdonosoknak Horvátországban!

Itt a nyár és vele együtt különleges ajánlatok várják Önt a MOL Group Gold Europe Kártya jóvoltából Horvátországban is! Tankoljon a Tifon töltőállomásain MOL Group Gold Europe Kártyájával 2019. július 1. és szeptember 30. között, és vegye igénybe szezonális nyári kedvezményeinket!

Wales: 20 mérföldes sebességhatár egyes városokban

 Wales kormánya úgy határozott: egyes városok belterületein egységesen bevezetik a 20 mérföld/óra legnagyobb megengedett sebességhatárt. A döntést az elmúlt időszakban folytatott közlekedésbiztonsági kísérletek sikerei támasztják alá — adta hírül az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága.

Július 1-jétől nyári korlátozás Németországban! — Önnek már van térképe?

  Idén július 1-jétől is életbe lép a tehergépjárművek nyári, szigorított közlekedési korlátozása Németországban, mely egészen augusztus 31-ig tart. A német utakat járó fuvarozókra gondolva ebben az évben is változatlanul kínáljuk a főként tehergépkocsi-vezetőknek szóló, összehajtogatható Németország-térképet, melyet a német BGL jelentetett meg elsősorban a nyári korlátozásokra tekintettel.

1. oldal / 134

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.